Krafttagt massage och mobilisering

Tjänster

Jag får ofta frågan om det bara är idrottare jag tar emot, men så är det inte alls. Alla är lika välkomna!


Behandlande massage
Här jobbar man med djupgående massage och triggerpunktsbehandling. Oftast börjar man med en rejäl massage av rygg/nacke för att sedan gå över till att behandla de specifika muskler som orsakar problemen. Vid mer akuta besök får man istället jobba mer med symtombehandling. Jag behandlar till exempel ryggskott, golf/tennisarmbåge, nackspärr, kort sagt allt från tårna till nacken. Även vid långvarig värk har behandlingarna god effekt. 


ledmobilisering/manipulation
För att erbjuda en komplett behandling har jag byggt ut min utbildning till att omfatta även lederna. Med olika tekniker tas allt från lättare upphakningar "låsningar", till rejäla ryggskott loss. Då detta kompletteras med den behandlande massagen upplever de flesta att resultatet blir mer permanent.


elektroterapi
Här på Krafttaget används vid behov en Skanlab bodywave 25 som ger en oöverträffad djupgående värme.


Idrottsmassage
Det som skiljer idrottsmassage från behandlande massage är att man ibland får ta hänsyn till tränings- och tävlingsplaneringen. Det kan skilja sig mellan olika idrotter hur nära inpå en tävling massagen bör tas, men som regel fungerar 5-7 dagar bäst. Förutom att jag själv har en egen gedigen erfarenhet från elitidrott har jag erfarenhet av att behandla utövare av alla slags idrotter som uthållighetsidrotter, kampsporter, tekniksporter och kraftsporter.


Välja tid      

20 min
Är för den som vill ha en genomkörare av t.ex. rygg och nacke eller en kortare massage med mobilisering.
Pris per behandling 485:-, kvällstider 535:- och på helgen 585:-
10-kort 4 365:- gäller dagtid
40 min
Passar bäst att starta med om man vill ha behandlande massage. Många väljer att fortsätta att boka 40 min efter första behandlingen.
Tiden passar också bra för en helkroppsmassage
Pris per behandling 725:-, kvällstider 800:- och på helgen 875:-
10-kort  6 525:- gäller dagtid

60 min
Väljer man bara om man är van att få behandling, inte bara vanlig massage.
Pris per behandling 915:-, kvällstider 1015:- och på helgen 1115:-
10-kort 8 235 gäller dagtid, 

Att tänka på
Vid första besöket får man räkna med lite längre tid då jag tar en anamnes. Har man varit med om en större olycka eller har en sjukdomsbild som kan påverka behandlingen så skriv det vid bokningen. Det blir mindre att skriva för mig och  jag hinner titta på det innan erat besök och vid behov även kontakta er vid frågor.

De som behöver resa långt för att kunna komma på mottagningen kan vid första behandlingen välja 60 min som vi sedan kan ändra till 40 min om det visar sig räcka till (Notera det vid bokningen då). Kommer man med bil så kan även ett resesällskap vara bra på hemresan då man kan känna sig rejält trött efter en behandling