Boka tid

 

Boka din tid direkt på nätet

Du kan själva boka tid för behandling direkt här på vår hemsida - snabbt, enkelt och behändigt. Boka här »

 

Krafttaget

Tipsar om.

 

Har genomgått en operation och är sjukskriven t.o.ml 26 dec. Men om det läker bra så kan det öppnas upp tider redan från den 20 dec. Det går forfarande bra att köpa presentkort eller egna behandlingar fram till dess. Ring eller boka tid via webben

 

Om man kommer tidigare kan man starta behandlingen med att sätta sig mot den infraröda värmepanelen som finns i väntrummet. se bild » » »

Via webbokningen kan man beta med Klarna som omfattar allt från direkt betaning till fakturabetalning.
På mottagningen går det att betala kontant eller via swish på 070-608 01 19.

Swisha gärna före ni kommer in till behandlingsrummet.

 

 

Välkommen till

Krafttaget Massage & Mobilisering


Krafttaget finns i centrala Umeå(Bågenhusen)och är inriktat på rehabiliterande och förebyggande massagebehandlingar.

I dessa behandlingar ingår förutom den djupgående massagen, att man jobbar mycket med triggerpunkter. Här på Krafttaget jobbar vi även med ledmobilisering. Då blir 1+1=3.

Som elitidrottare själv inom styrkelyft/bänkpress med bl.a. EM-guld, 2st VM silver och ett antal SM guld, senste nu i sommras (2017) . Vet jag vad man söker och förväntar sig av en behandling. Min egen idrottsbakgrund gör också att jag har den tyngd och kraft som ibland behövs för att få tillräckliga resultat.

Förutom den behandlande massagen är Krafttaget ett passande val för den som söker en djupare och kraftfullare avslappningsmassage än vad man normalt kallar hel- och halvkroppsmassage.

Om du är företagare gå in och kika under fliken för företag. Där ser du hur vi tillsammans kan hjälpa ert företag till bättre resultat